مهندس فرشته صحرایی
رزیدنت دکتری تخصصی مهندسی علوم و صنایع غذایی و دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات
آدرس محل کار
تهران، بلوار مازندران، خیابان ایثار، خیابان ابوذر، بلوک 6، طبقه 3، پلاک 6
شماره همراه
989125053817+
ایمیل
fereshte.sahraeii@gmail.com
رزیدنت دکتری تخصصی مهندسی علوم و صنایع غذایی (بایوتکنولوژی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات. 1401- تاکنون
کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات. 1396
عنوان پایان نامه: مطالعه اثر پروبیوتیک باسیلوس سوبتلیس IS02 بر آنزیم های گوارشی تریپسین و کیموتریپسین، محتوای پروتئین وچربی و زیست سنجی ماهی قزلآلای رنگین کمان) Ocorhynchus mykiss)
اساتید راهنما:دکتر حامد اهری، دکتر شاپور کاکولک
آشنایي با ممیزی داخلي سیستم های مدیریتي مبتني بر استاندارد 19011 ISO
آشنایي با اصول و مباني GMP, HACCP و مدیریت ایمني مواد غذایي مبتني بر استاندارد ISO 22002-1:2009
آشنایي با مهرت های هفت گانه رایانه، ICDL
تدوین مقالات مبتني بر استاندارد های ISI
دوره آموزشي توجیهي بدو خدمت مسئولین فني
سوابق پژوهشی
کتاب ترجمه شده
- نانومواد برای پوشش های بستهبندی موادغذایی / ترجمه حامد اهری، سیدامیرعلی انوار، مهدی رحیمیان، نگین احمدی/ همکاران
مترجمین: فرشته صحرایی، سونیا شجاع قره باغ، سیما مرادی/ویراستاران علمی فاطمه وفامهر، سیما مرادی، مرکز تحقیقات حلال وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی کشور.
کتاب تالیفی
- تشریح خطوط تولید و ماشین آلات صنایع غذایی/ فرشته صحرائی/ علی نصرتی/ انتشارات گسترش ایده سپهر پویا/ 1390
ویراستاری علمی
- کتابچه دومین کنگره ملي غذای حلال/ویراستاران علمي:حامد اهری، محمد آراد زندیه، فرشته صحرایي
- کتابچه رونمایي از محصول دانش بنیان نانوامولسیون زعفران ایراني /محققین: حامد اهری، سیدامیرعلي انوار، سارا الهیاری بیک، مهدی رحیمیان، سیما مرادی/ویراستاران علمي: سونیا شجاع قره باغ، فرشته صحرایي، نادیا احمدی
مقالات
مقالات در مجلات معتبر علمی
- Sahraei F, Ahari H, Kakoolaki S: Effect of Bacillus subtilis as a probiotic on protein, lipid content, and trypsin and chymotrypsin enzymes in rainbow trout biometry (Oncorhynchus mykiss). Aquaculture international 2019, 27(1):141-153. https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10499-018-0313-8
مقالات علمی - پژوهشی
- بررسي تاثیر غذای غني شده با پروبیوتیک بر فراسنجه های رشد ماهي پرورشي قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) / نسرین چوبکار؛ شاپور کاکولکي؛ فرشته صحرایي؛ عبدالرضا آقاجاني؛ محیا رضایي منش؛ فروغ محمدی.دوره 27 ، شماره 5 ، آذر و دی 1397 ، صفحه 115-124
- مروری بر رویکرد های بیوتکنولوژیکي مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال، ابن التراب، سید محمد علي و صحرایي، فرشته و وفامهر، فاطمه، 1400، پژوهشنامه حلال شماره 2 ، دوره 4
مقالات در کنگره ها و سمینارهای ملی
- پنجمین کنفرانس ملي توسعه فناوری نانو،تهران. مروری بر انواع فناوری های نوین در تولید نانوامولسیون زعفران ایراني. اهری، حامد و انوار، سید امیرعلي و اله یاری بیک، سارا و رحیمیان، مهدی و صحرائي، فرشته و مرادی، سیما، 1399.
- چهارمین همایش ملي پژوهش در شیمي و مهندسي شیمي ایران با محوریت ویژه نانوفناوری، جزیره کیش. مروری بر روش های تهیه نانوامولسیون اسانس های گیاهي.ابن التراب، سیدمحمدعلي و صحرایي، فرشته، 1400 .
- دومین همایش بین المللي علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران، مروری بر کاربرد نانوامولسیون ها در بسته بندی مواد غذایي، صحرایي، فرشته و ابن التراب، سید محمدعلي، 1400 ،تهران،
- کنگره بین المللي علوم غذا و سلامت عمومي، ذبح شرعي از دیدگاه اسلام و کنترل کیفیت مواد غذایي، فرشته صحرائي، حامد اهری.
- کنگره بین المللي علوم غذا و سلامت عمومي، مروری بر اثرات ضد میکروبي برخي از نانو ذرات فلزی و اکسید فلزی در بسته بندی فعال مواد غذایي، صحرائي، فرشته و ابن تراب، سیدمحمد علي
سابقه همکاری و فعالیت در موسسات و مراکز تحقیقاتی، پژوهشی و تولیدی
- مدیر پروژه ماشین آلات صنعتي سردخانه های بازار میوه و تره بار شهرداری تهران / شهرداری تهرا ن
- کارشناس / موسسه تحقیقاتي آروشا
- کارشناس R&D /شرکت تلاشگران صنعت و تجارت آریا
- مسئول فني/ شرکت تلاشگران صنعت و تجارت آریا
- عضو کمیته اجرایی دومین کنگره ملي غذای حلال مصوب سازمان ملي استاندارد ایران 1400