روش تولید پوشش بسته بندی نانوفیلم های ضد میکروبی مبتنی بر نانودی اکسید تیتانیوم از طریق اکستروژن برای افزایش ماندگاری مواد غذایی
خلاصه ای از طرح
اختراع حاضر به روشی برای تولید پوشش بسته بندی نانوفیلم های ضد میکروبی مبتنی بر نانو دی اکسید تیتانیوم از طریق اکستروژن برای افزایش ماندگاری مواد غذایی مربوط می شود. این روش شامل مراحل تهیه ذرات نانو نقره و نانو رس است که عوامل ضد میکروبی برای افزایش خواص مکانیکی بسته بندی در صنایع غذایی هستند. و ارزیابی اثرات نانو خاک رس و بسته بندی نانو نقره بر رشد این باکتری ها در 6 روز پس از ماندگاری در دمای 4 درجه سانتی گراد. نانوذرات نقره و خاک رس با استفاده از AFM، SEM، FESEM، EDX، FTIR و TEM تجزیه و تحلیل شدند. اندازه نانو ذرات رس و نقره به ترتیب 15 نانومتر و 35 نانومتر اندازه گیری شده است.
نکات کلیدی طرح
اختراع حاضر به روش تولید پوشش بسته بندی نانوفیلم های ضد میکروبی مبتنی بر نانو دی اکسید تیتانیوم از طریق اکستروژن برای افزایش ماندگاری مواد غذایی مربوط می شود. به طور خاص، به نانو ذرات خاک رس و نانو نقره به عنوان عوامل ضد میکروبی برای افزایش خواص مکانیکی بسته بندی در صنایع غذایی.
اهداف طرح
- روشی برای تولید پوشش بسته بندی نانوکامپوزیت ضد میکروبی
- روشی که در آن ذرات نانو نقره و نانو رس به ترتیب 35 نانومتر و 15 نانومتر اندازه دارند.
- روشی که در آن ذرات نانو نقره و نانو رس در فر در دمای 70-90 درجه سانتیگراد به مدت 2-3 ساعت گرم می شوند.
اطلاعات پتنت
شماره پتنت | تاریخ ثبت |
---|---|
US11337421B2 | 2019-12-24 |
مخترعان:
اطلاعات تماس:
ایمیل: dr.h.ahari@gmail.com
آدرس: تهران، پونک، خیابان حصارک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه علوم و صنایع غذایی.
شماره تلفن: 88572449 21 98+ و 88096935 21 98+
موبایل: 2334 187 912 98+