دکتر سیما مرادی
دکترای دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران
آدرس پستی
تهران، شهرک غرب، خیابان ایران زمین، خیابان گلستان، برج مهستان (ج1)، پلاک 862، طبقه 9
کد پستی: 14658-36443
ایمیل
dr.moradi.sima@gmail.com
دکترای دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران 2009-20015 (DVM).
عنوان رساله دکتری : بررسی مدت ماندگاری خاویار Acipenser persicus بسته بندی نانو نقره با مقایسه بسته بندی معمولی
استاد راهنما: دکتر مطلبی
مشاور: دکتر رکنی
حسابرس بین المللی غذای سازمان جهانی ایمنی مواد غذایی (WFSO).
عضو انجمن آمریکایی حفاظت از غذا (FPA)
عضو سازمان جهانی ایمنی مواد غذایی (WFSO)
انجمن کشت سلولی، ملی، ایران 2006
انجمن دوره ایمنی زیستی،ملی، ایران 2007
ممیزی داخلی ISO 9001-9002، ملی، ایران 2008
الزامات و ممیزی داخلی ISO 22000:2005 و HACCP، بین المللی، ایران 2011
روش جستجو در پایگاه داده های علمی، ملی، ایران، 2011
نگارش مقاله علمی،بین المللی، مالزی 2011
مرجع نویسی (RIS)، بین المللی، ترکیه، 2011
مقالات و کتب
فرهنگ لغت ایمنی غذا (ناشر: WFSO). 2011. امیرعلی انور، حامد اهری، سیما مرادی، ویراستار علمی: دکتر حبیب الله هدایت
استانداردهای بین المللی مدیریت ایمنی مواد غذایی ناشر: سازمان تحقیقات شیلات ایران ).1388.
طراحی و استانداردهای آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی. ناشر: دانشگاه تهران و ناشر دکتر نیک خواه. 1389.
تضمین کیفیت غذا (ترجمه و انتشارات دانشگاه آزاد 1390).
استانداردهای کنترل کیفیت آزمایشگاه مواد غذایی (ناشر: دانشگاه عضد-1393).
روش تحقیق علوم غذایی (تحت ارجاع توسط دانشگاه تهران)
مقالات کنفرانس داخلی و ارائه ها:
استخراج DNA استافیلوکوکوس SPP با ذوب و انجماد سلولی برای تشخیص مولکولی (5 کنگره ملی بیماریهای مشترک انسان و دام (1386).
تنظیم تشخیص مولکولی در استافیلوکوکوس SPP. با استفاده از ژن 23S rRNA و مقایسه با نتایج کشت سلولی (پنجمین کنگره ملی بیماری های مشترک انسان و دام) (2007).
بررسی تابش گاما (γ) در مواد غذایی آلوده با اشریشیا کلی (پانزدهمین کنگره دامپزشکی تهران – ایران) (1387).
تشخیص آنتی بیوگرام استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های شیر غیر پاستوریزه استان تهران محدود و مقایسه با کشت باکتریایی (پانزدهمین کنگره دامپزشکی تهران – ایران) (1387).
بررسی اثر بازدارنده رشد رنگ حاوی نانو نقره بر روی p.aeroginosa. (دومین کنگره میکروبیولوژی سیلینکال ایران 7-9 مهر 1387).
بررسی اثرات بازدارنده رشد ذرات نقره بر باکتری E.coli. (دومین کنگره میکروبیولوژی سیلینکال ایران 7-9 مهر 1387)
افزایش ماندگاری خاویار ایران با استفاده از پوششهای بستهبندی نانو نقره مبتنی بر دی اکسید تیتانیوم (همایش ایمنی غذایی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1390).
کنگره های بین المللی:
- Detection , Antibiogram Of STAPHYLOCOCCUS AUREUS In Non Pasteurized Milk Samples From Tehran Province Restricts
And Compare To Bacterial Culture. .( IUMS 2008 , International congress of bacteriology and applied microbiology)- Turkey -Istanbul - Effects of gamma rays in E.coli stagnant water and change in to usable water.(IUMS 2008 , International congress of bacteriology and applied microbiology)- Turkey –Istanbul.
- Nanozeolite biochemical and antimicrobial roles in poultry and domestic animals food.( Nanotech Northem Europe 2008, Denmark –Copenhagen.)
- Nanotechnology Applications in Veterinary Medicine.( Nanotech Northem Europe 2008, Denmark –Copenhagen.)
- Nanocid biocochemical and antibacterial properties.( Nanotech Northem Europe 2008, Denmark –Copenhagen.)
مقالات ISI
- Ahari H, Razavilar V, Motalebi A, Akbari-adergani B, Anvar A, Shahbazadeh D, et al. Short Communication: DNA Extraction Using Liquid Nitrogen in Staphylococcus aureus. Iranian Journal of Fisheries Sciences. 2012; 11(4):926-9.
- Gamma irradiation for eradication of coliforms from food plant water sources (see food journal ,under refering.) Nano – silver packaging on Iranian caviar(For increasing the shelf life)-by lambert university publisher, 2014.
پتنت
- FORMULATION OF SAFFRON AND A METHOD OF PREPARATION THEREOF, Ahari, Hamed; Anvar, AmirAli; Rahimian, Mahdi; Allahyaribeik, Sara; Moradi, Sima, US Patent, Patent Number: US 10,953,065B2, Application Number: 17/086,763
- FORMULATION OF SAFFRON AND A METHOD OF PREPARATION THEREOF, Ahari, Hamed; Anvar, AmirAli; Rahimian, Mahdi; Allahyaribeik, Sara; Moradi, Sima, PCT, Application Number: PCT/IB2020/061605
- WATER-IN-OIL NANO-EMULSION OF SAFFRON AND A METHOD OF PREPARING THEREOF; Ahari, Hamed; Anvar, AmirAli; Rahimian, Mahdi; Allahyaribeik, Sara; Moradi, Sima, US Patent, Patent Number: US 0161987/2021B2, Application Number: 17/174,340
- PRODUCING IRANIAN SAFFRON (CROCUS SATIVUS L.) NANO-EMULSION USING EPI METHOD FOR INCREASING THE SHELF LIFE ON FOOD INDUSTRY. Ahari, Hamed; Allahyaribeik, Sara; Anvar, Amir Ali; Rahimian, Mahdi; Moradi, Sima. Gold Medal in Internation Invention and Innovation Competition, July, 18-20, 2021, Geneva, Switzerland
- یازدهمین بهترین محقق باشگاه پژوهشگران جوان در سال 2012.
- کسب کننده مدال نقره ژنو اختراعات.2010
- مدال طلا در جشنواره نوآوری آسیایی (چین -2013).
- مدال نقره جشنواره چمران – (دانشگاه تهران 1393).
گواهی سیستم مدیریت کیفیت:
- دروس استاندارد ISO 9001-9002 / درس علمی کاربردی/ تهران/1387.
- الزامات و ممیزی داخلی iso 22000:2005 & HACCP (14 تا 16 اکتبر 2008) – TUV (INTER CERT) ایران آلمان.
- الزامات GMP (بخش مواد غذایی) – کمیک دامپزشکی I.R.
- باشگاه پژوهشگران جوان (عضو فعال باشگاه).
- جامعه ایرانی نانو (عضو عادی).
- انجمن دامپزشکی ایران (عضو عادی).
- انجمن بیوتکنولوژی ایران (عضو شهرستانها).
- عضو سازمان جهانی ایمنی مواد غذایی.(عضو).
- عضو انجمن علوم غذایی
- کارآموز گروه بیوتکنولوژی موسسه مرتع، ایران، 1388.
- نماینده علمی شرکت پارس نانونسب، 1389.
- تدریس بخش بیوشیمی در دانشگاه پیام نور، 1393.
- تدریس علوم غذایی در دانشگاه کاربردی، 1394