رساله های دکتری (استاد راهنما)
رساله های دکتری (استاد مشاور)
پایان نامه های ارشد
- اعتبارسنجی تکنیک HRM برای احراز هویت حلال گوشت خام و پخته، پیمان غلام نژاد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، 1400
- جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس از لخته شیر و بررسی خواص پروبیوتیکی و ضد میکروبی آنها، ساناز کوشا، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، 1400
- تأثیر نانو امولسیون زعفران ایرانی (Crocus Sativus) تولید شده به روش هموژنایزر اولتراسونیک بر ماندگاری پنائوس semisulcatus، مائده پورمقدم، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، 1400
- بررسی نانو ذرات Al2O3 بر اساس SiO2 و TiO2 بر خواص فیزیکی بسته بندی مواد غذایی، سمانه توکلیان، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، 1400
- سنتز نانو نقره و نانو مس با استفاده از احیای شیمیایی برای تولید بستهبندی نانو کامپوزیت برای افزایش ماندگاری خاویار، هوسو هوسو و خرچنگ و ارزیابی رهاسازی به محصول با استفاده از ICP-Mass، مریم کارگر، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، 1399
- تولید بسته بندی نانو کامپوزیت LDPE بر اساس نانو ذرات نقره به روش اختلاط مذاب و بررسی اثرات آن بر خواص فیزیکوشیمیایی و ماندگاری کره، مبینا پویا منش، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، 1399
- افزایش ماندگاری خرچنگ با استفاده از نانو امولسیون زعفران ایرانی تولید شده به روش هموژنایزر خودبخودی و اولتراسونیک، مهنوش ابوتراب، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، 1399
بررسی امکان تولید نوشیدنی کفیر فوق عملکردی حاوی سطوح بالای اسیدهای لینولئیک کونژوگه و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی آن، حمید پوربابا، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، 1399.
سرپرستی بر بیش از بیست و پنج پایان نامه کارشناسی ارشد.