درباره دلوا
معرفی دلوا
شرکت تلاشگران صنعت و تجارت آریا با همکاری تیم تحقیقاتی خود اقدام به تحقیقات گسترده در زمینه نانو نموده است. فناوری نانو که به عنوان موج چهارم انقلاب صنعتی شناخته شده است در واقع توانایی ساخت، کنترل و استفاده از ماده در ابعاد نانومتری می باشد. به عبارت دیگر، اگر همه مواد و سیستمها ساختار زیربنایی خود را در مقیاس نانو ترتیب دهند؛ آنگاه تمام واکنشها سریعتر و بهینهتر صورت میگیرد و توسعه پایدار پیش گرفته میشود. از جمله دستاوردهای فراوان این فناوری کاربرد آن در تولید، انتقال، مصرف و ذخیرهسازی انرژی با کارایی بالاست که تحول شگرف را در این زمینه ایجاد میکند. از این رو تیم تحقیقاتی دلوا اقدام به تولید محصولات نانو مانند نانوامولسیون زعفران نموده است. اعضای اصلی گروه تحقیقاتی دلوا دکترحامد اهری، دکتر سید امیر علی انوار، دکتر سارا اله یاری بیک، مهندس مهدی رحیمیان، دکتر سیما مرادی و هسته پژوهشی دلوا (گروه تحقیق و توسعه)، دکترحامد اهری، دکتر سید امیر علی انوار، دکتر سارا اله یاری بیک، دکتر سیما مرادی، مهندس فرشته صحرائی و مهندس مریم کرمی می باشند.
ماموریت دلوا
با توجه به ماهیت فناوری نانو که قابلیت اجرا در سطوح اتمی، مولکولی و فراتر از 1 تا 100 نانومتر را با هدف ساختن و مداخله در نحوه چیدمان اتم ها یا مولکول ها با استفاده از مواد، دستگاه ها و سیستم هایی با قابلیت های جدید فراهم می سازد، ماموریت اصلی تیم تحقیقاتی دلوا، تغییر این ساختارها و دستیابی به کارایی بیشتر مواد می باشد. از سوی دیگر حفظ و افزایش کیفیت و خواص مواد غذایی با ارزش و همچنین تحقیقات گسترده برای تولید محصولات نانو با کارایی بالا و صرفه جویی در هزینه ها، به ویژه در مصرف منابع انرژی و در نهایت دستیابی به توسعه ای پایدار از دیگر مهم ترین ماموریت ها و اهداف این گروه تحقیقاتی به شمار می رود. نتیجه ی این اهداف و فعالیت ها به طور کلی می تواند به تغییراتی شگرف در استفاده از منابع طبیعی، انرژی، آب و کاهش پسماد و آلودگی های زیست محیطی گردد.
جوایز و افتخارات
دلوا تا به امروز مفتخر به اخذ جوایز و گواهی نامه های مختلف بین الملی شده است. کسب 2 us patent، کسب مدال طلا و دیپلم افتخار اتحادیه اروپا در فستیوال طرحهای نوین سوئیس
دلوا، دریچه ای نوین در صنایع غذایی
زعفران تولید شده به روش فوق داراي طعم و بوي ایده آل تري نسبت به حالت ماکروسکوپی زعفران، رنگ و خاصیت رنگ دهی بیشتري در مقایسه با زعفران عادي، مزه ماندگارتر و پایدارتر نسبت به زعفران پودرو اسیاب شده عادي دارد. که در نهایت مقدار مصرف زعفران از لحاظ سطح در واحد حجم به شدت کاهش یافته و سبب صرفه جویی در میزان ماده موثره مصرفی می گردد. امروزه زعفران به عنوان کالاي صادراتی صنایع غذایی ایران در دنیا بوده که تحت عنوان طلاي سرخ حدود ۷۹ درصد حجم زعفران دنیا را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که این محصول گران قیمت بصورت خام به فروش می رسد و ارزش افزوده چندانی براي آن لحاظ نمی شود.
با توجه به اینکه ایران به عنوان منبع اصلی و اولیه تولید زعفران در دنیا محسوب می گردد و حجم کثیري از این تولید به صورت انبوه به کشورهاي همسایه انتقال یافته و در آنجا بسته بندي گردیده و مجدداً در کل دنیا پخش می شود و از طرفی با توجه به رو به اتمام بودن ذخایر انرژي و بهاي بسیار ذي قیمت زعفران به عنوان طلاي سرخ صادر می گردد، لذا استفاده از تکنیک ها و فن آوري هاي نوین در جهت کاهش حجم مصرف ماده اولیه و افزایش راندمان تولید در راستاي ارتقاي کیفیت محصول نهایی یکی از اساسی ترین دغدغه هاي نوآوري در اختراع مذکور می باشد.
دیگر جوایز و افتخارات دلوا
باور و ارزش های دلوا
دلوا بر پایه ی پژوهش و ارائه خدمات فناورانه احداث شده است. پژوهشگری توانایی و اقتدار در دانایی است. آموزش و پژوهش و سرمایه به عنوان عوامل اجرایی توسعه کشور بسیار حساس هستند. برای نگه داشت و بهره وری آن ها نیازمند بستری با ثبات و آرام هستیم. کارآفرینی و حمایت از آن، ارتقاء ارزش افزوده سرمایه گذاری یکی دیگر از عوامل مورد توجه در توسعه است. در کشور آن طور که باید به فاکتورهای لازم توسعه یافتگی پرداخته نمی شود در حالی که معتقدیم پرداختن به معیشت و تسهیل امور پژوهشی استادان و پژوهشگران در کشور برای دست یابی به توسعه امری ضروری است.