Skip to content

درباره دلوا

معرفی دلوا

شرکت تلاشگران صنعت و تجارت آریا با همکاری تیم تحقیقاتی خود اقدام به تحقیقات گسترده در زمینه نانو نموده است. فناوری نانو که به عنوان موج چهارم انقلاب صنعتی شناخته شده است در واقع توانایی ساخت، کنترل و استفاده از ماده در ابعاد نانومتری می باشد. به عبارت دیگر، اگر همه مواد و سیستم‌ها ساختار زیربنایی خود را در مقیاس نانو ترتیب دهند؛ آنگاه تمام واکنش‌ها سریع‌تر و بهینه‌تر صورت می‌گیرد و توسعه پایدار پیش گرفته می‌شود. از جمله دستاوردهای فراوان این فناوری کاربرد آن در تولید، انتقال، مصرف و ذخیره‌سازی انرژی با کارایی بالاست که تحول شگرف را در این زمینه ایجاد می‌کند. از این رو تیم تحقیقاتی دلوا اقدام به تولید محصولات نانو مانند نانوامولسیون زعفران نموده است. اعضای اصلی گروه تحقیقاتی دلوا دکترحامد اهری، دکتر سید امیر علی انوار، دکتر سارا اله یاری بیک، مهندس مهدی رحیمیان، دکتر سیما مرادی و هسته پژوهشی دلوا (گروه تحقیق و توسعه)، دکترحامد اهری، دکتر سید امیر علی انوار، دکتر سارا اله یاری بیک، دکتر سیما مرادی، مهندس فرشته صحرائی و مهندس مریم کرمی می باشند.

تقدیر از اعضای تحقیقاتی دلوا
جوایز شرکت دلوا در تقدیر از اعضای دلوا

ماموریت دلوا

با توجه به ماهیت فناوری نانو که قابلیت اجرا در سطوح اتمی، مولکولی و فراتر از 1 تا 100 نانومتر را با هدف ساختن و مداخله در نحوه چیدمان اتم ها یا مولکول ها با استفاده از مواد، دستگاه ها و سیستم هایی با قابلیت های جدید فراهم می سازد، ماموریت اصلی تیم تحقیقاتی دلوا، تغییر این ساختارها و دستیابی به کارایی بیشتر مواد می باشد. از سوی دیگر حفظ و افزایش کیفیت و خواص مواد غذایی با ارزش و همچنین تحقیقات گسترده برای تولید محصولات نانو با کارایی بالا و صرفه جویی در هزینه ها، به ویژه در مصرف منابع انرژی و در نهایت دستیابی به توسعه ای پایدار از دیگر مهم ترین ماموریت ها و اهداف این گروه تحقیقاتی به شمار می رود. نتیجه ی این اهداف و فعالیت ها به طور کلی می تواند به تغییراتی شگرف در استفاده از منابع طبیعی، انرژی، آب و کاهش پسماد و آلودگی های زیست محیطی گردد.

جوایز و افتخارات

دلوا تا به امروز مفتخر به اخذ جوایز و گواهی نامه های مختلف بین الملی شده است. کسب 2 us patent، کسب مدال طلا و دیپلم افتخار اتحادیه اروپا در فستیوال طرح‌های نوین سوئیس

دلوا، دریچه ای نوین در صنایع غذایی

زعفران تولید شده به روش فوق داراي طعم و بوي ایده آل تري نسبت به حالت ماکروسکوپی زعفران، رنگ و خاصیت رنگ دهی بیشتري در مقایسه با زعفران عادي، مزه ماندگارتر و پایدارتر نسبت به زعفران پودرو اسیاب شده عادي دارد. که در نهایت مقدار مصرف زعفران از لحاظ سطح در واحد حجم به شدت کاهش یافته و سبب صرفه جویی در میزان ماده موثره مصرفی می گردد. امروزه زعفران به عنوان کالاي صادراتی صنایع غذایی ایران در دنیا بوده که تحت عنوان طلاي سرخ حدود ۷۹ درصد حجم زعفران دنیا را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که این محصول گران قیمت بصورت خام به فروش می رسد و ارزش افزوده چندانی براي آن لحاظ نمی شود.

با توجه به اینکه ایران به عنوان منبع اصلی و اولیه تولید زعفران در دنیا محسوب می گردد و حجم کثیري از این تولید به صورت انبوه به کشورهاي همسایه انتقال یافته و در آنجا بسته بندي گردیده و مجدداً در کل دنیا پخش می شود و از طرفی با توجه به رو به اتمام بودن ذخایر انرژي و بهاي بسیار ذي قیمت زعفران به عنوان طلاي سرخ صادر می گردد، لذا استفاده از تکنیک ها و فن آوري هاي نوین در جهت کاهش حجم مصرف ماده اولیه و افزایش راندمان تولید در راستاي ارتقاي کیفیت محصول نهایی یکی از اساسی ترین دغدغه هاي نوآوري در اختراع مذکور می باشد. 

دیگر جوایز و افتخارات دلوا

گواهی نامه اخذ مدال طلا فدراسیون بین‌المللی انجمن‌های مخترعان- ژنو سوئیس2021
گواهی نامه اخذ مدال طلا نمایشگاه اختراعات بین المللی (SIIF 2021) سئول، کره جنوبی
اخذ گواهی نامه نوآوری برجسته از فدراسیون بین‌المللی انجمن‌های مخترعان (IFIA) - ژنو سوئیس 2022
دریافت مدال طلا در نمایشگاه بین المللی اختراعات ورشو (IWIS 2021) لهستان
مدال طلای ششمین دوره مسابقات انجمن بین‌المللی اختراعات و مهارت‌های پیشرفته (iCan2021) - تورنتو کانادا
گواهی نامه فدراسیون بین‌المللی انجمن‌های مخترعان در زمینه نانوامولسیون زعفران ایرانی - ژنو سوئیس 2022

باور و ارزش های دلوا

دلوا بر پایه ی پژوهش و ارائه خدمات فناورانه احداث شده است. پژوهشگری توانایی و اقتدار در دانایی است. آموزش و پژوهش و سرمایه به عنوان عوامل اجرایی توسعه کشور بسیار حساس هستند. برای نگه داشت و بهره وری آن ها نیازمند بستری با ثبات و آرام هستیم. کارآفرینی و حمایت از آن، ارتقاء ارزش افزوده سرمایه گذاری یکی دیگر از عوامل مورد توجه در توسعه است. در کشور آن طور که باید به فاکتورهای لازم توسعه یافتگی پرداخته نمی شود در حالی که معتقدیم پرداختن به معیشت و تسهیل امور پژوهشی استادان و پژوهشگران در کشور برای دست یابی به توسعه امری ضروری است.

کارآفرینی

مسئولیت پذیری

اعتماد

نوآوری

گروه تحقیقاتی

اعضای اصلی دلوا

مهندس مهدی رحیمیان دلوا

مهندس مهدی رحیمیان

ریاست هیئت مدیره شرکت تلاشگران صنعت و تجارت آریا و کارآفرین برتر استان گلستان
دکتر حامد اهری دلوا

دکتر حامد اهری

عضو هیات علمی گروه مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
دکتر امیر علی انوار دلوا

دکتر سید امیرعلی انوار

عضو هیأت علمی گروه بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
دکتر سارا اله یاری بیک دلوا

دکتر سارا اله یاری بیک

عضو هیات علمی گروه مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
dr-moradi-about

دکتر سیما مرادی

عضو هیات علمی گروه مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

هیئت مدیره

اعضای شرکت تلاشگران صنعت و تجارت آریا

مهندس عماد نیشابوری تلاشگران صنعت و تجارت آریا

مهندس عماد نیشابوری

مدیر عامل
مهندس مهدی رحیمیان دلوا

مهندس مهدی رحیمیان

ریاست هیئت مدیره
سروش رحیمیان تلاشگران صنعت و تجارت آریا

سروش رحیمیان

عضو هیئت مدیره
زهره نجفی تلاشگران صنعت و تجارت آریا

زهره نجفی

عضو هیئت مدیره

هسته ی پژوهشی

گروه تحقیق و توسعه دلوا

dr-sara-sample

دکتر سارا اله یاری بیک

عضو هیات علمی گروه علوم دریایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران
dr-moradi-about

دکتر سیما مرادی

عضو هیات علمی گروه مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
eng-fereshte-sahraee

مهندس فرشته صحرایی

کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
eng-karami-about

مهندس مریم کرمی

کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
dr-ahari-sample

دکتر حامد اهری

عضو هیات علمی گروه مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
dr-afra-sample

دکتر سید امیرعلی انوار

عضو هیأت علمی گروه بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران