Skip to content

مجله علم و دانش

نانوامولسیون گل محمدی

گل محمدی و جایگاه خاص آن گل رزا (گل محمدی) که جایگاه دیرینه ای در شعر و ادبیات دارد، اکنون ارزش بی نظیری در کشاورزی، پزشکی و صادرات پیدا کرده است. این گل برای اولین بار در ایران کشت می
مطالعه مقاله

ویژگی های زعفران ایرانی

زعفران ادویه اي است که ازکلاله و خامه هاي خشک شده گیاه کروکوس ساتیووس (Crocus Sativus L) به دست می آید و از کاربرد هاي مهم این ادویه قرمز ر نگ ، می توان به کاربرد آن در صنعت غذا
مطالعه مقاله

زعفران یک کالای صادراتی در صنایع غذایی ایران

امروزه زعفران به عنوان کالاي صادراتی صنایع غذایی ایران در دنیا بوده که تحت عنوان طلاي سرخ حدود 79 درصد حجم زعفران دنیا را به خود اختصاص داده است این در حالی است که این محصول گران قیمت بصورت خام
مطالعه مقاله

نانوامولسیون زعفران ایرانی چیست؟

تکنیک مورد استفاده در طرح مذکور اولتراسونیک هموژنایزر پروب دار می باشد و در تولید نانوامولسیون زعفران ایرانی (Crocus sativus) براي کاهش اندازه قطرات در میزان کم، داراي راندمان بالایی است
مطالعه مقاله

پتنت و مقالات علمی

 گروه تحقیقاتی دلوا، چاپ سه مقاله ی گرنت شده، 8 مقاله ISI در زمینه زعفران، دو جلد کتاب دانشگاهی، دریافت تقدیرنامه از دفتر ریاست و حضور در سه فستیوال بین المللی در اروپا و کانادا را در کانامه کاری خود دارا می باشد. سرپرستی پروژه های تحقیقاتی و راهنمایی پایان نامه های دو دانشجوی دکتری و 3 دانشجوی ارشد در زمینه نانوامولسیون از دیگر فعالیت های گروه تحقیقاتی دلوا به شمار می آید.