مجله علم و دانش

مجله علم و دانش

نانوامولسیون گل محمدی

گل محمدی و جایگاه خاص آن گل رزا (گل محمدی) که جایگاه دیرینه ای در شعر و ادبیات دارد، اکنون ارزش بی نظیری در کشاورزی، پزشکی و صادرات پیدا کرده است. این گل برای اولین بار در ایران کشت می
مطالعه مقاله

ویژگی های زعفران ایرانی

زعفران ادویه اي است که ازکلاله و خامه هاي خشک شده گیاه کروکوس ساتیووس (Crocus Sativus L) به دست می آید و از کاربرد هاي مهم این ادویه قرمز ر نگ ، می توان به کاربرد آن در صنعت غذا ( انتقال رنگ طعم و عطر به غذا و نوشیدنی) و همچنین استفاده در پخت وپز و داروسازي (بدلیل خواص ایمنی) اشاره کرد.
مطالعه مقاله

زعفران یک کالای صادراتی در صنایع غذایی ایران

امروزه زعفران به عنوان کالاي صادراتی صنایع غذایی ایران در دنیا بوده که تحت عنوان طلاي سرخ حدود 79 درصد حجم زعفران دنیا را به خود اختصاص داده است این در حالی است که این محصول گران قیمت بصورت خام به فروش می رسد و ارزش افزوده چندانی براي آن لحاظ نمی شود .
مطالعه مقاله

مقدمه ای بر خاویار ایرانی

خاویار ایرانی یکی از بهترین و لوکس ترین غذاها است که کیفیت بی نظیری دارد. خاویار ایرانی از دیرباز به دلیل کیفیت خود در سراسر جهان شناخته شده است. این محصول به عنوان بخش خاصی از منو در بسیاری از
مطالعه مقاله
مشاهده بیشتر

پتنت و مقالات علمی

 گروه تحقیقاتی دلوا، چاپ سه مقاله ی گرنت شده، 8 مقاله ISI در زمینه زعفران، دو جلد کتاب دانشگاهی، دریافت تقدیرنامه از دفتر ریاست و حضور در سه فستیوال بین المللی در اروپا و کانادا را در کانامه کاری خود دارا می باشد. سرپرستی پروژه های تحقیقاتی و راهنمایی پایان نامه های دو دانشجوی دکتری و 3 دانشجوی ارشد در زمینه نانوامولسیون از دیگر فعالیت های گروه تحقیقاتی دلوا به شمار می آید.


مشاهده مقالات برتر پژوهشگران دلوا

گوگل اسکولار


مشاهده تمام مقالات دکتر اهری


مشاهده تمام مقالات دکتر سارا اله یاری بیک


مشاهده تمام مقالات دکتر انوار

پتنت در زمینه زعفران جزییات
Formulation of saffron and a method of preparation thereof

Hamed Ahari, AmirAli Anvar, Mahdi Rahimian, Sara Allahyari Beik, Sima Moradi

2020, US Application Number: US17/086,763
مشاهده اطلاعات بیشتر پتنت در freepatentsonline
Water-in-oil nano-emulsion of saffron and a method of preparing thereof

Hamed Ahari, AmirAli Anvar, Mahdi Rahimian, Sara Allahyari Beik, Sima Moradi

2021, US Application Number: US17/174,340
مشاهده اطلاعات بیشتر پتنت در freepatentsonline
پتنت در زمینه بسته بندی نانو جزییات
Method for producing antimicrobial nanofilms packaging cover based on Titanium nano-dioxide through extrusion for extension of food shelf-life

Hamed Ahari, Guity Karim, Seyed AmirAli Anvar, Saeed Paidari, , Seyedeh Atefeh Mostaghim, Alireza Sajadi Mazinani.
2019, US Application Number: US16/726,718
مشاهده اطلاعات بیشتر پتنت در freepatentsonline