Skip to content

فرمولاسیون زعفران و طرز تهیه آن

Formulation of saffron and a method of preparation thereof

خلاصه ای از طرح

تکنیک مورد استفاده در طرح مذکور اولتراسونیک هموژنایزر پروب دار می باشد و در تولید نانوامولسیون زعفران ایرانی (Crocus sativus) براي کاهش اندازه قطرات در میزان کم، داراي راندمان بالایی است.مزایاي استفاده از روش اولتراسونیک در مقایسه با سایر روش هاي مکانیکی در تولید نانوامولسیون عبارتند از : مصرف انرژي کمتر، استفاده از مقادیر امولسیفایر کمتر و همچنین تولید امولسیون یکنواخت تر با اندازه قطرات کوچکتر می باشد.این محصول براي نخستین بار تولید شده و نکته مهم در این متدلوژي آن است که از هیچ ماده شیمیایی یا نگهدارنده غیر طبیعی استفاده نشده است.در این روش پس از تهیه محلولی از عصاره زعفران و اسپن 80 آن را به صورت قطره قطره به محلول حاوي از ا ن-دکان و توئین 80 افزوده، سپس با استفاده از اولتراسونیک هموژنایزر پروب دار نانوامولسیون تهیه می گردد. تولید نانوامولسیون زعفران ایرانی (Crocus sativus) با استفاده از تکنیک اولتراسونیک هموژنایزر پروب دار منجر به افزایش مقدار راندمان تولید زعفران می گردد.

نکات کلیدی طرح

فرمولاسیون زعفران و روش تهیه آن، با توجه به اینکه ایران به‌ عنوان منبع اصلی و اولیه تولید زعفران در جهان محسوب می‌شود و حجم بالایی از تولید آن به‌میزان زیاد به کشورهای همسایه منتقل و بار دیگر در سراسر جهان توزیع می‌شود؛ و از طرفی با توجه به اتمام ذخایر انرژی و گرانی زعفران، به عنوان تکنیک و فناوری روز به منظور کاهش حجم مصرف مواد اولیه و افزایش راندمان تولید به منظور ارتقای کیفیت  محصول نهایی صادر می شود.

اهداف طرح

اطلاعات پتنت

شماره پتنت
تاریخ ثبت
US 1095/53065B2
23-03-2021
US20210046141A1
18-02-2021

مخترعان:

اطلاعات تماس:

دکتر حامد اهری

ایمیل: dr.h.ahari@gmail.com

آدرس: تهران، پونک، خیابان حصارک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه علوم و صنایع غذایی.

شماره تلفن:  88572449  21 98+ و 88096935  21 98+

موبایل: 2334 187 912 98+