Skip to content

نانو امولسیون آب در روغن زعفران و روش تهیه آن

Water-in-oil nano-emulsion of saffron and a method of preparing thereof

خلاصه ای از طرح

در این طرح فرمول نانو امولسیون زعفران و روش تهیه آن ارائه شده است. این روش شامل مراحل  پودر کردن زعفران با نیتروژن مایع می باشد که در نهایت منجر به تهیه یک عصاره به کمک اولتراسونیک در یک حلال قطبی یا غیر قطبی می شود. تهیه یک نانو امولسیون با استفاده از عصاره و یک یا چند سورفکتانت از جمله توئین و اسپان انجام می پذیرد.

توضیحات

ارجاع متقابل به برنامه های کاربردی مرتبط

درخواست حاضر یک بخش از درخواست ثبت اختراع ایالات متحده است. شماره 17/086763، ثبت شده در 2 نوامبر 2020، که کل مطالب آن با مرجع در اینجا گنجانده شده است.

بیانیه حمایت مالی

افشای حاضر به نانو امولسیون ها مربوط می شود و به طور خاص، اختراع حاضر به فرمولاسیون نانو امولسیونی زعفران و روش تهیه آن مربوط می شود.

اطلاعات پتنت

شماره پتنت
تاریخ ثبت
US11116812B2
2021-09-14

مخترعان:

اطلاعات تماس:

دکتر حامد اهری

ایمیل: [email protected]

آدرس: تهران، پونک، خیابان حصارک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه علوم و صنایع غذایی.

شماره تلفن:  88572449  21 98+ و 88096935  21 98+

موبایل: 2334 187 912 98+