Skip to content

نانوامولسیون گل محمدی

  • گل محمدی و جایگاه خاص آن

    گل رزا (گل محمدی) که جایگاه دیرینه ای در شعر و ادبیات دارد، اکنون ارزش بی نظیری در کشاورزی، پزشکی و صادرات پیدا کرده است. این گل برای اولین بار در ایران کشت می شود و علاوه بر خواص دارویی، خاصیت آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارد. خواص آنتی اکسیدانی آن مربوط به وجود ویتامین E، ویتامین A و ویتامین C می باشد. تولید نانوامولسیون گل محمدی یکی از محصولات ارزشمند از طریق اسانس، گل رز و جوانه خشک در بازارهای هدف از جمله کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس می باشد. چین، آلمان، هند، ایتالیا، امارات، افغانستان، پاکستان، هنگ کنگ، چین، اسپانیا و بیشترین پتانسیل را دارد. گل محمدی در آسیا موجود است. به منظور افزایش ماندگاری این محصول و حفظ کیفیت غذایی و تسهیل استفاده از آن در فرمولاسیون محصولات غذایی و ایجاد ارزش افزوده می توان از تکنیک های تولید نانو امولسیون Rosa damanscene استفاده کرد. نانوامولسیون ها در دو دسته کلی روش های پر انرژی و روش های کم انرژی تولید می شوند. استفاده از روش اولتراسونیک که یکی از روش های پر انرژی است به دلیل مصرف انرژی کمتر، استفاده از مقادیر کمتر امولسیفایر و تولید امولسیون یکنواخت تر با اندازه قطرات کوچکتر توصیه می شود.

    میانگین امتیازات ۳ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    هنوز نظری ارسال نشده است، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


    افزودن دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *