Skip to content
مشاهده ثبت اختراع دلوا در فدراسیون بین المللی انجمن های مخترعان (IFIA) - ژنو، سوئیس
×
Dismiss Alert
خانه
درباره ما
خدمات
نانوامولسیون
پوشش های بسته بندی نانو
آزمایشگاه فناوری نانو
مجله علم و دانش
مقالات برتر محققین دلوا
اخبار محققین دلوا
تماس با ما
خانه
درباره ما
خدمات
نانوامولسیون
پوشش های بسته بندی نانو
آزمایشگاه فناوری نانو
مجله علم و دانش
مقالات برتر محققین دلوا
اخبار محققین دلوا
تماس با ما
×
Search
Shelf life
Antimicrobial effects of silver/copper/titanium dioxide-nanocomposites synthesised by chemical reduction method to increase the shelf life of caviar (Huso huso)
مطالعه مقاله
Ultrasonic Technique for Production of Nanoemulsions for Food Packaging Purposes: A Review Study
مطالعه مقاله
Study the antimicrobial effects of chitosan-based edible film containing the Trachyspermum ammi essential oil on shelf-life of chicken meat
مطالعه مقاله
Ultrasonic Technique for Production of Nanoemulsions for Food Packaging Purposes: A Review Study
مطالعه مقاله
Employing nanoemulsions in food packaging: Shelf life enhancement
مطالعه مقاله
Fabrication and characterization of LDPE/silver-copper/titanium dioxide nanocomposite films for application in Nile Tilapia (Oreochromis niloticus) packaging
مطالعه مقاله
The effect of PVA coated film containing silver nano particles synthesized from aqueous Satureja rechingeri extract on shelf life of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet
مطالعه مقاله
Employing Nanoemulsions in Food Packaging: Shelf-Life Enhancement
مطالعه مقاله