آزمایشگاه فناوری نانو
(تحقیقات اولتراسونیک)
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ( شرکت تلاشگران صنعت و تجارت آریا)
درباره آزمایشگاه فناوری نانو
آزمایشگاه فناوری نانو یا نانوتکنولوژی (تحقیقات اولتراسونیک) برای پشتیبانی معنوی از پژوهش های پژوهشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و اجرای پروژه های فوق برنامه مجهز است. در این آزمایشگاه تحقیقات و آزمایشات تخصصی اولتراسونیک توسط جدیدترین دستگاه های اولتراسونیک با فرکانس های مختلف انجام می شود. از کاربردهای گسترده امواج اولتراسونیک در زمینه های مختلف می توان به بهبود کیفیت غذا با ایجاد و کنترل اثر کاویتاسیون، تولید ذرات در مقیاس نانو، تعیین سرعت ذرات، آزمایش غیر مخرب و … اشاره کرد. این آزمایشگاه در علوم مختلف تخصصی و میان رشته ای از ساخت و تولید تا کنترل کیفی به صورت تخصصی و مرجع قابل استفاده و تحقیق می باشد. استفاده از نوسانات اولتراسونیک یکی از روش هایی است که امروزه در علوم مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و ترکیب آن با سایر فرآیندهای مدرن و سنتی می تواند تاثیر مهمی در بهینه سازی این فرآیندها داشته باشد.
حوزه فعالیت آزمایشگاه: تولید ترکیب گیاهی (crocus sativus , Rosa damascene) – نانو امولسیون در زمینه علوم و صنایع غذایی و پودر نانو
معرفی آزمایشگاه فناوری نانو (تحقیقات اولتراسونیک)
اطلاعات کلی آزمایشگاه
- وضعیت عضویت: فعال در شبکه راهبردی معاوت علمی
- آزمایشگاه برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی 1401
- آزمایشگاه برگزیده واحد علوم وتحقیقات 1402
- دارنده گواهی نامه ISO22000 و ISO9001
- محل آزمایشگاه: تهران، ایران
- دکتر سید علی امیرعالی انوار
- دکتر سارا اله یاری بیک
- دکتر حامد اهری
- مهندس مهدی رحیمیان
- دکتر سیما مرادی
- دکتر سیما مرادی
- مهندس فرشته صحرایی
- دکتر حامد اهری
- مهندس مریم کرمی
- مهندس فرشته صحرایی
- دکتر سیما مرادی
- دکتر سارا اله یاری بیک
- دکتر سید علی امیرعالی انوار
گواهی نامه مجوزهای آزمایشگاه
گواهی نامه استاندارد اکرتیت ۹۰۰۱ ISO
گواهی نامه روش خوب آزمایشگاهی (GLP)
گواهی نامه فدراسیون بین المللی انجمن های مخترعان (IFIA)
درجه A گواهی نامه استاندارد نوآوری تولید محصولات نانو از IFIA
گواهی نامه استاندارد ۱۷۰۲۵ ISO/IEC
گواهی نامه سازمان جهانی ایمنی مواد غذایی
پتنت ها، مدال ها و افتخارات آزمایشگاه
پتنت فرمولاسیون زعفران و طرز تهیه آن
پتنت نانو امولسیون آب در روغن زعفران و روش تهیه آن
آزمایشگاه برگزیده رویداد دانش پژوهان عصر امید
آزمایشگاه برگزیده واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی
گواهی نامه های استاندارد نوآوری تولید محصولات نانو از IFIA وWIPO
مدال طلا تورنتو به محصول نانو امولسیون آویشن شیرازی
دیپلم افتخاری دانشگاه تورنتو کانادا به محصول نانو امولسیون
تاییدیه علمی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری
دارنده مجوز از سازمان غذا و دارو جهت فرآورده نانوامولسیون زعفران
پوسترهای کارگاه آزمایشگاه فناوری نانو
مدال های جهانی آزمایشگاه فناوری نانو از جشنواره های مختلف اختراعات
اعضا و پرسنل آزمایشگاه
- دکتر سیما مرادی: مسئول فنی آزمایشگاه (بخش نانو)
- مهندس فرشته صحرائی: مسئول فنی آزمایشگاه (بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی)
- مهندس مریم کرمی:کارشناس آزمایشگاه
نشانی آزمایشگاه
ایران، تهران، بزرگراه ستاری، میدان دانشگاه، بلوار شهدای حصارک، واحد علوم و تحقیقات، بلوک ۲ آموزشی، طبقه اول، آزمایشگاه فناوری نانو (آزمایشگاه تحقیقاتی اولتراسونیک)